Bedste printer 2024: Topmodeller Anmeldt og Sammenlignet

De 3 bedste printere 2024

Står du overfor at skulle købe en ny printer, så brug 5 minutter på disse tre modeller for at se hvilken der er den bedste printer 2024. Det kommer i bund og grund an på dit forbrug og hvad du skal bruge den til.

Canon MG-3650s

Hvis du ikke printer så ofte, så vil jeg anbefale Canon’s MG3650s.

Uantastelige print uden kantPrint nemt imponerende fotos uden kanter fra 10x15cm til A4, fyldt med fine detaljer og dokumenter med skarp tekst for at få resultater i høj kvalitet.

En relativt lille printer der er nem at gå til. Den opfylder de daglige behov med både print, skan og kopi funktioner. Kan nemt installeres enten med usb kabel eller som trådløs. Hvis man er flere i husstanden der skal bruge printeren fra hver deres computer er trådløs opsætning den bedste løsning.

  • Kan printe fotos både i 10x15cm og A4.
  • Automatisk dobbeltsidet print.
  • Enkel bruger flade.
  • Kan forbindes til Cloudtjenester som: Google Drev, OneDrive og Dropbox.

Kompakt og prismæssigt overkommelig, denne Alt-i-Én printer fotos uden kanter og tydelige, skarpe dokumenter. Gnidningsfrie forbindelser til skyen og mobile enheder sikrer nem opkobling, mens et valg af XL-patroner og automatisk 2-sidet print sparer tid og penge. Fåes i tre Farve: Sort, Hvid eller Rød.

MG3650s Sort Bedste printer 2024
MG3650s Hvid Bedste printer 2024
MG3650s Rød Bedste printer 2024

MG-3650s er nok den bedste printer til folk der ikke har det store behov, men stadigvæk gerne vil have adgang til alle funktioner.

Brother HL-1110

Stilrene & kompakte Brother HL-1110 har et stilrent design og er så kompakte, at de kan stå på en hylde eller en arbejdsstation.

Til dem som printer sjældent, eller bare vil printe sort hvid. Der er denne laserprinter det oplagte valg.

HL-1110 Bedste printer 2024

Enkel: Installationen af HL-1110 er ligetil – isæt strømkablet og USB-kablet, klik igennem installationsvejledningen, og du er i gang med at printe.
Problemfri: Den innovative Anti Jam-teknologi gør det uproblematisk at printe. Du kan printe helt op til 20 sider pr. minut. Den første side kommer ud på mindre end 10 sekunder.

Canon TS6350a / TS6351a

En sofistikeret 3-i-1-printer med enkel trådløs tilslutning, kreative funktioner og 5 separate blæktanke. Velegnet til både arbejdsdokumenter og familieprojekter.

Fåes i enten Sort eller Hvid.

TS6350a Bedste printer 2024
TS6351a Bedste printer 2024

Et stilfuldt, asymmetrisk design, 5 separate blæktanke og en intuitiv LED-statusbjælke gør PIXMA TS6300 serien til et højtydende værktøj. Få perfekte fotoprint med FINE-teknologi og ChromaLife100-blæk, eller print dokumenter med klar og tydelig tekst med det dedikerede, sorte pigmentblæk.

  • Designet til at gøre livet nemtDet smarte design giver god fleksibilitet takket være en intuitiv LED-statusbjælke, 5 separate blæktanke, 2-vejs papirfremføring og en outputbakke, der kan trækkes automatisk ud.
  • Smarte tilslutningsmulighederPrint, kopiér, scan og få adgang til cloud-tjenester* trådløst via Canons PRINT-app, eller print med AirPrint (iOS) og Mopria (Android).* Scan til cloud og e-mail er kun tilgængelig, hvis du bruger originalt Canon-blæk.
  • Kvalitetsdokumenter og -fotosPIXMA TS6350a-seriens højkvalitetsfotos bliver ved med at holde takket være ChromaLife100-blæk, mens det dedikerede, pigmentbaserede sorte blæk giver tydelige dokumenter med skarp tekst.
  • Kreative mulighederSlip din kreativitet løs med Easy-PhotoPrint Editor og de kreative projekter i Creative Park, i kombination med medier, der er dobbeltsidede matte, påstrygningsbare, genklæbbare, kvadratiske og magnetiske.
  • Du har kontrollenNyd hurtig opsætning med intuitiv betjening via en 1,44″ OLED-skærm, og forbliv tilsluttet med et tryk på en knap med Wireless Connect.

Oplysning om affiliate links:

Denne artikel indeholder affiliate links. Det betyder, at jeg kan tjene en kommission, hvis du køber et produkt eller en tjeneste via et af disse links. Jeg vil dog gerne forsikre dig om, at min mening og mine anbefalinger ikke er påvirket af tilstedeværelsen af affiliate links. Jeg anbefaler kun produkter og tjenester, som jeg selv bruger og tror på. Du kan finde mere information om affiliate marketing på Partner-Ads.

Skriv en kommentar