Falske Papirstop: Identifikation og Fejlfinding i Printere

Problemet

Hvad er falske papirstop? Mange af os har stødt på printere, der rapporterer papirstop, selvom der ikke er papir, hvor det burde være. Timer kan spildes på at søge efter en lille papirstump i printeren, der forhindrer et printjob, uden held.

Hvad er årsagen til disse falske papirstop

Typisk er det støv på en sensor der gør at printeren tror at der er papirstop. Men kan også være en defekt sensor og så er der ikke noget at gøre. Hvis man vil undgå falske papirstop bør man regelmæssigt vedligeholde sin printer. Det hjælper også genarelt med at forlænge din printers levetid.

papir sensor
Papirsensor

Løsningen på falske papirstop

Man det “bare” er støv på en sensor kan man med en dåse trykluft prøve at blæse printeren igennem. Nogle gange kan det være en mekaniskfejl, som en lille plastikarm det sidder skævt, og bare skal trykkes på plads.

papir sensor arm
Papir sensor arm

Konklusion

Det er ikke alle printere der kan reddes. Nogle gange kan en sensor være så tilgroet med blækstøv at den ikke står til at redde. I det tilfælde er der ikke andre muligheder end at købe en ny printer.

Denne artikel indeholder affiliate links. Det betyder, at jeg kan tjene en kommission, hvis du køber et produkt eller en tjeneste via et af disse links. Jeg vil dog gerne forsikre dig om, at min mening og mine anbefalinger ikke er påvirket af tilstedeværelsen af affiliate links. Jeg anbefaler kun produkter og tjenester, som jeg selv bruger og tror på. Du kan finde mere information om affiliate marketing på Partner-Ads.

Forsidebillede af: Prasopchok on Unsplash

Skriv en kommentar