Christian Bonde

Christian Bonde er en vært for radioprogrammet og podcasten “Curlingklubben”. Han har været en del af programmet sammen med Maria Fantino siden det startede i januar 2018 og blev sendt på DR P3 indtil december 2022. Fra januar 2023 overgik programmet til kun at være en podcast og blev tilgængeligt på DR Lyd og forskellige streamingtjenester.

“Curlingklubben” er et dansk radioprogram og podcast, der behandler aktuelle emner og begivenheder i Danmark og udlandet. Programmet stiller spørgsmål ved ting, som folk måske ikke selv har tænkt over, at de tænker over. Det følger ingen faste præmisser udover enkelte tilbagevendende indslag.

Christian Bonde, sammen med Maria Fantino, blev tilbudt jobbet som værter i december 2017 og begyndte at udvikle konceptet for programmet sammen med den daværende producerende redaktør, Søren McGuire.

Programmet har også produceret tv-udsendelser som “Fantino og Bonde på dansktoppen,” “Curlingklubben på Færøerne,” og “Curlingklubben på sabbatsårsrejse.” Værterne Fantino og Bonde har også medvirket i tv-underholdningsshowet “Fantino mod Bonde,” som blev sendt på DR i 2023.

“Curlingklubben” har modtaget stor ros og anerkendelse og har vundet prisen som “Årets Lyd” ved Zulu Awards i 2019, 2020, 2021 og 2022.

Christian Bonde instagram: https://www.instagram.com/cbonde/

Kilder:

  1. Wikipedia – Curlingklubben
  2. Podcasts.apple.com – Curlingklubben
  3. Wikiwand – Curlingklubben

Skriv en kommentar