Canon fejl 5100

Hvad betyder fejl 5100 på en Canon printer

Hvis du får en fejl 5100 på din Canon printer er det typisk et simpelt papirstop.

Fejlen fortæller at der er et problem med slæden som holder patronerne. Det kan være enten et stykke papir efter et papirstop, eller skidt på sporingsstrimlen.

Hvordan løser jeg en fejl 5100 på min printer

Papirstop

Hvis det bare er et papirstop er det sted jeg oftest finder papir ved en fejl 5100 er mast sammen i venstre side af printeren. Det kan selvfølgeligt også sidde andre steder, så hvis det er svært at finde så læs min guide til at løse papirstop.

Skidt på sporingsstrimlen

Kan du ikke finde noget papir nogle steder i printeren, kan det være skidt på sporingsstrimlen. Når man printer er der altid noget noget forstøvet blæk der flyver rundt i printeren og sætter sig på blandt andet sporingsstrimlen.

Sporingsstrimlen er en smal plastik strimmel deer løber i hele printerens længde og igennem bagsiden af slæden til printerpatronerne. Den letteste metode til at rense sporingsstrimlen på er at bruge nogle vatpinde og noget husholdningsspit. Vær forsigtig når du roder med sporingsstrimlen, den kan give sig lidt men hvis den ryger af krogene der holder den i enderne er den umulig at få på igen.

Opsumering

Canon fejl 5100 er typisk en harmløs fejl der er nem at løse. Hvis du ikke selv har mod på at rode i din printer kan du altid kontakte et service værksted.